Om oss

Här är vi som jobbar på Alba-Camp

Helena Herlogsson

Föreståndare

Började på Alba-Camp januari 2019 och i början av maj tillträdde jag som ny föreståndare. Jag kommer närmast från psykiatrin där jag arbetat med unga vuxna som självskadar. Har innan det lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar, både på statens institutionsstyrelse(SiS) och inom olika HVB-verksamheter, de senaste åren som föreståndare. Är utbildad socionom och KBT-terapeut. Har också utbildning i och har arbetat med DBT(dialektisk beteendeterapi) och ERGT(emotional regulation group therapy). Grundutbildad i MI och LÖFO.

+46 73 078 39 10
helena.herlogsson@albacamp.com

Linda Lubian

Samordnare

Jag har arbetat på Alba-Camp sedan 2007. Tidigare erfarenhet ifrån rättspsykiatri och HVB för ensamkommande. Utbildad behandlingspedagog och familjeterapeut. Även utbildad inom MI, KBT, ART och LÖFO. Gillar löpträning och har ett stort engagemang för ungdomar.

+46 70 723 40 56
linda.lubian@albacamp.com

Brian Nilsson

Ungdomsbehandlare

Arbetat på Alba-Camp sedan 2013 och brinner för arbetet med ungdomarna. Utbildad inom MI-samtal och LÖFO. Studerar just nu psykologi på Göteborgs Universitet. Att få se ungdomarna utvecklas till unga vuxna som har de verktygen som krävs för att klara sig i samhället är det som driver mig till att göra ett bra jobb.

+46 72 557 52 08
brian.nilsson@albacamp.com

Jeanette Ågren

Ungdomsbehandlare

Började arbeta på Alba-Camp 1 augusti 2018. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Började -96 på Hasselakollektivet och de senaste 19 åren inom Statens Institutions Styrelse (SIS). Utbildning: Behandlingspedagog med psykiatrisk och etnokulturell profil. Övriga meriter: nationell utbildare att leda samtalsgrupper utifrån ett normkritiskt perspektiv, grundutbildning i KBT och DBT samt MI coach.

+46722404249
jeanette.agren@albacamp.com

Jan-Erik Lien

Ungdomsbehandlare

Jag började arbeta på Alba Camp våren 2015. Jag kommer från yrke ett som fotbollstränare och utbildare både inom bredd, ungdoms och elitidrott och har 20 års erfarenhet av ledarskap. Jag har utbildning inom ledarskap, träning och näringsfysiologi på universitet samt vidareutbildning inom MI-samtal och LÖFO. Att få jobba med ungdomar på Alba Camp är en förmån där ena dagen inte är den andra lik. På fritiden gillar jag att träna, åka skidor och vindsurfa.

+46 70 290 88 92
janerik.lien@albacamp.com

Per Hedin

Ungdomsbehandlare

Arbetat på Alba-Camp sedan 2015. Är utbildad inom MI-samtal och LÖFO. Har lång erfarenhet inom träning och hälsa och arbetat med både barn, ungdomar, motionärer och professionella idrottsatleter. Älskar mitt arbete och har som dagligt mål att göra positiv skillnad för våra ungdomar.

+46 70 201 86 69
per.hedin@albacamp.com

Mikael Rasmusson

Ungdomsbehandlare

Arbetat på Alba-Camp sedan 2016, Erfarenhet från att jobbat med ungdomar så länge jag kan minnas. Dels inom SiS, Ale fritid, Habilitering samt som fystränare åt olika ungdomslag. Utbildad bl.a. till Behandlingspedagog, Barn och fritid, KBT, Lic. PT(Eleiko), även utbildning inom MI (grund, fördjupning, coach). Alba-Camp är fantastiskt att jobba på, en arbetsplats med mycket skratt och humor där tonvikten ligger i lösningsfokuserat arbete.

+46 702 02 11 99
mikael.rasmusson@albacamp.com

Sara Lundgren

Ungdomsbehandlare

Ett nytt tillskott till det fantastiska teamet här på Alba-Camp sedan hösten 2019. Jag har tidigare erfarenheter från SiS och kombinerar mitt arbete med fortsatta universitetsstudier inom socialt arbete och psykologi. Jag har grundutbildning i MI. För mig är det viktigt att skapa förutsättningar som möjliggör delaktighet i ungdomens egen utveckling, med fokus på självbestämmande och trygghet.

+46 70 204 29 06
sara.lundgren@albacamp.com

Danesh Ketabian

Ungdomsbehandlare

Kommer snart.

+46 73 822 59 99
danesh.ketabian@albacamp.com

Abdi Warsame

Nattpersonal

Sedan 2015 har jag arbetat på Alba-Camp. Det är inte bara på natt i HVB-lägenheterna utan även på Alba-Camps äventyrsläger. Till det har jag arbetat på Alba-Camps stödboende i Värmland, för ensamkommande ungdomar. Jag har bott i Sverige sedan 1980-talet och pratar även somaliska och arabiska. Stor kulturkompetens.

abdi@albacamp.com

Torgny Jonzon

Nattpersonal

torgny.jonzon@albacamp.com

Christina Hellman

Ungdomsbehandlare i familjehem

Kommer snart.

+46 70 298 44 30