Om oss

Här är vi som jobbar på Alba-Camp

Terje Lien

Enhetschef/Föreståndare

Haft förmånen att få arbeta på Alba-Camp sedan 2007. 2010 blev jag föreståndare. Har erfarenhet från att jobbat med ungdomar sedan 1997. Dels inom SIS, kommunala projekt och i egen regi. Utbildad bl.a. till socialpedagog och familjeterapuet, även utbildning inom (i urval) KBT, ART, ACT, LÖFO. Älskar att träna och att arbeta på Alba-Camp.

+46 70 610 11 92
terje@albacamp.com

Linda Lubian

Samordnare

Jag har arbetat på Alba-Camp sedan 2007. Tidigare erfarenhet ifrån rättspsykiatri och HVB för ensamkommande. Utbildad behandlingspedagog och familjeterapeut. Även utbildad inom MI, KBT, ART och LÖFO. Gillar löpträning och har ett stort engagemang för ungdomar.

+46 70 732 40 56
linda.lubian@albacamp.com

Jeanette Ågren

Ungdomsbehandlare/Boendestödjare

Började arbeta på Alba Camp 1 aug 2018. Jag har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Började -96 på Hasselakollektivet och de senaste 19 åren inom Statens Institutions Styrelse (SIS). Utbildning: Behandlingspedagog med psykiatrisk och etnokulturell profil övriga meriter nationell utbildare att leda samtalsgrupper utifrån ett normkritiskt perspektiv, grundutbildning i KBT och DBT samt MI coach.

+46722404249
jeanette.agren@albacamp.com

Jan-Erik Lien

Boendestödjare

Jag började arbeta på Alba Camp våren 2015. Jag kommer från yrke ett som fotbollstränare och utbildare både inom bredd, ungdoms och elitidrott och har 20 års erfarenhet av ledarskap. Jag har utbildning inom ledarskap, träning och näringsfysiologi på universitet samt vidareutbildning inom MI-samtal och LÖFO. Att få jobba med ungdomar på Alba Camp är en förmån där ena dagen inte är den andra lik. På fritiden gillar jag att träna, åka skidor och vindsurfa.

+46 70 290 88 92
janerik.lien@albacamp.com

Per Hedin

Boendestödjare

Arbetat på Alba-Camp sedan 2015. Är utbildad inom MI-samtal och LÖFO. Har lång erfarenhet inom träning och hälsa och arbetat med både barn, ungdomar, motionärer och professionella idrottsatleter. Älskar mitt arbete och har som dagligt mål att göra positiv skillnad för våra ungdomar.

+46 70 201 86 69
per.hedin@albacamp.com

Brian Nilsson

Boendestödjare

Arbetat på Alba-Camp sedan 2013 och brinner för arbetet med ungdomarna. Utbildad inom MI-samtal och LÖFO. Att få se ungdomarna utvecklas till unga vuxna som har de verktygen som krävs för att klara sig i samhället är det som driver mig till att göra ett bra jobb.

+46 72 557 52 08
brian.nilsson@albacamp.com

Mikael Rasmusson

Ungdomsbehandlare/Boendestödjare

Arbetat på Alba-Camp sedan 2016, Erfarenhet från att jobbat med ungdomar så länge jag kan minnas. Dels inom SiS, Ale fritid, Habilitering samt som fystränare åt olika ungdomslag. Utbildad bl.a. till Behandlingspedagog, Barn och fritid, KBT, Lic. PT(Eleiko), även utbildning inom MI (grund, fördjupning, coach). Alba-Camp är fantastiskt att jobba på, en arbetsplats med mycket skratt och humor där tonvikten ligger i lösningsfokuserat arbete.

+46 73 441 16 16
mikael.rasmusson@albacamp.com

Abdi Warsame

Nattpersonal

Sedan 2015 har jag arbetat på Alba-Camp. Det är inte bara på natt i HVB-lägenheterna utan även på Alba-Camps äventyrsläger. Till det har jag arbetat på Alba-Camps stödboende i Värmland, för ensamkommande ungdomar. Jag har bott i Sverige sedan 1980-talet och pratar även somaliska och arabiska. Stor kulturkompetens.

abdi@albacamp.com

Torgny Jonzon

Nattpersonal

torgny.jonzon@albacamp.com